Vodič: Oglasi

Ko imate enkrat narejeno stran je pametno na njo postaviti oglase, saj lahko z nimi zaslužite od 8 do 22 centov na pravilen klik. Zaslužek je odvisen od ponudnika in obiskovalcev na strani, več jih je večji je zaslužek. Na spletu je več različnih ponudnikov oglasov (Httpool, Central Iprom, ADpartner…). Najbolje je, da primerjate različne ponudnike in potem izberete najboljšega za vašo spletno stran. Ko ste privjavljeni v sistem za oglase boste dobili kodo, ki jo je potrebno vstaviti na spletno stran, da se nam na strani pokažejo oglasi. Pomembna je tudi postavitev oglasov, saj ni dobro da bi zaradi le teh postala stran nepregledna, dobro pa ni tudi, da so na manjvidnih prostorih na spletni strani, saj bo zaradi tega manj klikov na njih.


Slika prikazuje različne postavitve oglasov. Bolj kot je barva topla, več ljudi bo opazilo oglas ter na njega kliknilo.

Običajno je meja za dvig denarja 40€ (lahko ga dvignete tudi prej, vendar so stroški nakazila zelo veliki, zato se vam to ne izplača). Denar vam nakažejo na vaš bančni račun.

4 odzivi na “Vodič: Oglasi

 1. Rok

  Pozdravljeni!
  Ali mi lahko prosim navedete še kakšno podjetje, poleg zgornjih treh, kjer se lahko dobijo oglasi.?
  lp

  Odgovori
 2. Rok

  Pa imate morda kakšne izkušnje s Admundusom ali pa Httpoolom? Med njima se odločam, vendar na forumih berem, da Httpool redko sploh kaj plača, pri Admunusu, pa naj bi bil zaslužek nikakev, zaradi oglaševanj na akcijo?
  Lp

  Odgovori
  1. Admin Avtor prispevka

   Izkušnje imam samo s Httpool in te so kar vredu sicer traja da plačajo ampak dajo samo ponavadi gre kar krepko čez tisti rok ki ga napišejo za izplačilo.. Najbolj sigurno je pa po mojem od Googla…

   Odgovori

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja